Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Magyar népi cimbalomiskola (könyv + cd + online videómelléklet)
6.500 Ft
Az akció időtartama: 2022. 02. 24. - 2024. 12. 31.

Magyar népi cimbalomiskola (könyv + cd + online videómelléklet)

6.500 Ft
Az akció időtartama: 2022. 02. 24. - 2024. 12. 31.
Cikkszám: 2331-405
Elérhetőség: Raktáron

A Magyar népi cimbalomiskola című könyvet és annak online videómellékletét kínáljuk kedvezményes csomagban.

Megrendelés és fizetés után a könyvet a kiválasztott szállítási módon juttatjuk el Önhöz, valamint email címét regisztráljuk az online videómelléklet adminisztrációs felületén. Ez utóbbi automatikus hozzáférést generál minden felhasználónak, és kezdődhet a tanulás ...

Gyártó: Hagyományok Háza

Leírás és Paraméterek

A magyar és angol nyelvű kiadvány amellett, hogy a népzene iránti tiszteletre és szeretetre nevel, rengeteg általános történeti és technikai tudnivalót is tartalmaz. A szerzők elsődleges célja az volt, hogy a hangszerjátékhoz kapcsolódó valamennyi lényeges területet érintsék. A cimbalmozás gyakorlati megközelítésén túl kiindulási pontjuk az autentikus magyar népzene volt, ezért a könyvhöz népzenei példatár, kottás lejegyzések és eredeti felvételeket tartalmazó hangzó melléklet is tartozik.

Az online megtekinthető videók segítségével a gyakorlatban is tanulmányozhatják a cimbalomjáték csínját-bínját. A nagyfelbontású felvételek választható opcióként felülről és oldalról is „ránéznek” a hangszerre, így annak teljes húrkiosztása, az ütések módja és helye, továbbá a pedálhasználat is nagyon jól kivehető.

Balogh Kálmán és Szabó Dániel Magyar népi cimbalomiskola című CD-melléklettel ellátott könyvének beszerzésével pedig egy jól végiggondolt, korszerű tanmenethez juthatnak hozzá az érdeklődők: kottákkal, fényképekkel, magyarázó szöveggel, továbbá a dallampéldák gyűjtéseken rögzített eredeti hangfelvételeivel. 

A könyv és a hozzá tartozó online videómelléklet szándékaink szerint a diákokat és a tanárokat egyaránt szolgálja.